Har du brug for

Design og tryksager

Har du brug for visitkort, skilte, plakater, flyers eller noget helt femte? Hos Based hjælper vi dig med layout af dine tryksager, så de fremstår professionelt og gennemtænkt og dermed giver et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder.

Bliv husket med et visitkort

Selvom det måske kan virke gammeldags at give et visitkort, er det ikke blevet mindre reelt. For med et visitkort giver du modtageren de oplysninger, som vedkommende har brug for. Med oplysninger om e-mail, adresse med flere gør du det nemt for modtageren at komme i kontakt med dig, når vedkommende har brug for din service eller ydelse.

Vi designer altid visitkort, så det er i tråd med din øvrige visuelle identitet samt dine ønsker og behov. Med et skarpt layout fremstår du mere troværdig – og det kan vi rådgive dig omkring.

Skab opmærksomhed med en brochure

En brochure er en god måde at præsentere dig og din forretning på, hvis du skal præsentere et nyt produkt eller service eller bare gøre opmærksom på din forretning.

En brochure, der er sat op i et lækkert og overskueligt design, og som er i tråd med resten af din visuelle identitet, får dig til at fremstå troværdig og professionel over for kunder og samarbejdspartnere.

Skil dig ud fra mængden

For os er det bedste kun godt nok. Derfor udarbejder vi altid tryksager i et design, der afspejler hvem du og virksomheden er på en professionel og skarp måde. Det fanger opmærksomheden hos dem, du ønsker det hos og er derfor med til at skabe kunder.

Vi har et skarpt øje for design

Vi er eksperter, når det kommer til et let og lækkert design og layout af tryksager. Vores team er dygtige grafikere og ved, hvad der skal til for at fange øjet og skabe interesse fra målgruppen. Med os får du en professionel løsning hver gang, som kunder og samarbejdspartner finder spændende og relevant.

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

2 + 5 =