Bliv vist på de sociale medier med

Facebook annoncering

Facebook annoncering er et effektivt værktøj til at reklamere for din målgruppe på Danmarks mest anvendte sociale medie, Facebook.

Med grafiske annoncer eller videoer kan vi formidle dit budskab og services, når målgruppen er på Messenger eller tjekker deres nyhedsfeed. Med Facebook annoncering er du der, hvor dine kunder er.

Vær synlig på Facebook

Ved brug af Facebook annoncering er du synlig, når målgruppen skriver beskeder på Messenger eller scroller gennem deres feed, hvilket er essentielt for at skabe synlighed, genkendelighed og interesse for din virksomheds og dets services.

Få flere besøgende og konverteringer

Med skræddersyede grafiske annoncer eller fængende videoer, der er målrettet til din målgruppe, skaber vi mere trafik til din hjemmeside og dermed flere kunder til din forretning. Med Facebook annoncering går vi efter at annoncerer til de mennesker, der har potentiale til at blive dine næste kunder.

Annoncer, der passer til din virksomheds udtryk

Med annoncering på Facebook har vi mulighed for at lave grafiske annoncer og videoer, der kommunikerer din virksomheds udtryk, brand og formål i et design, der stemmer overens med resten af virksomhedens kommunikation.

Vi sætter dine annoncer op

For at nå ud til din målgruppe og potentielle nye kunder, er det essentielt at annoncerne bliver sat korrekt op ved hjælp af Facebooks egne segmentskriterier såsom køn, geografi og alder eller ved hjælp af retargeting. Det er vi gode til.

Vi ved, hvordan vi sætter annoncerne op, så de rammer din målgruppe specifikt og får dem til at foretage de handlinger, du ønsker.

Vi er eksperter i Facebookannoncering

For at få mest muligt ud af din Facebook annoncering, er det bedst at have et professionelt firma tilknyttet, som kan løfte opgaven. Vi har indgående indsigt i, hvad der virker bedst på Facebook og hvordan vi kommer i kontakt med den målgruppe, der er interessant for dig.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

11 + 12 =