Blev mere synlig med

Facebook Markedsføring

Ønsker du at blive (mere) synlig på de sociale medier, kan vi skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed. Med sociale medier skaber du ægte interaktion og relationer til din målgruppe og følgere, og det er en unik mulighed for værdiskabende, direkte dialog med eksempelvis kunder, klienter, medlemmer og brugere.

Lad os vedligeholde din Facebook side

Dine opslag på facebook konkurrerer måske konstant med andre virksomheder, som også vil have kundernes opmærksomhed og penge.

Er du ikke med i konkurrencen, kan du blive valgt fra. Og er du der, så har du kun få sekunder til at overbevise kunden om, at dit budskab er værd at bruge tid på, før de scroller videre.

Vi designer og lægger opslag op

Vi kan identificere din målgruppe og kommunikere målrettet til dem med tekst og billeder. Vi kan lave opslag, der prikker til målgruppens nysgerrighed, så de bruger tid på dit brand. Vi skaber den gode kundeoplevelse og relation til dine potentielle og eksisterende kunder.
Vi kan både stå for optimering af din nuværende facebook side, såvel som løbende opdatering. Netop løbende opdatering er vigtigt, da tilstedeværelse på facebook kræver vedvarende aktivitet.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

3 + 5 =