Få udviklet en ny

Hjemmeside

Driver du en professionel forretning, er det i dag ikke til at komme udenom at have en hjemmeside. Det er her, dine kunder besøger dig, inden de kontakter dig eller går ned i din butik. Din hjemmeside skal derfor afspejle din forretning og dine værdier. I fællesskab med os kan du være med til at udforme din hjemmeside, så den får et personligt touch, der vækker de besøgendes nysgerrighed.

Den gode oplevelse er i fokus

En uoverskuelig hjemmeside får brugerne til at flygte. Derfor designer vi din nye hjemmeside i et design, der er brugervenligt og nemt for de besøgende at navigere rundt på. Det sikrer i sidste ende, at de kontakter dig.

Når vi udvikler, gør vi det derfor altid med din målgruppe for øje, da det er grundlaget for din digitale succes.

Mobilvenlig hjemmeside

En stor del af trafikken foregår i dag på mobiltelefoner. Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside er sat op til at kunne tilgås fra mobil, tablets og andre enheder, så du ikke går glip af kunder.

Hos Based designer vi udelukkende hjemmesider i et responsivt design, så dine besøgende altid kan klikke sig rundt på en overskuelig hjemmeside uanset, om de sidder bag en computerskærm eller ligger i sofaen med mobilen.

Konverteringsoptimeret webdesign

Få sekunder er, hvad du har til at fange en besøgendes opmærksomhed. For at det kan lade sig gøre, kræver det et konverteringsoptimeret webdesign, der ikke alene fanger opmærksomheden, men som også giver den besøgende lyst til at klikke sig videre rundt på dit website for at kontakte dig.

Vi benytter os derfor altid af kontaktformularer, call to action-knapper og andre funktioner, der får besøgende til at henvende sig til dig.

Hjemmesideudvikling med kunden i fokus

Hos Based overlader vi intet til tilfældighederne, når vi udvikler hjemmesider. Du bliver altid taget med på råd, ligesom vi inden udviklingen af din hjemmeside sætter os grundigt ind i dine behov, ønsker, udfordringer og ikke mindst din branche, så du får den løsning, du gerne vil have.

Vi har stor erfaring med hjemmesideudvikling og vil hellere end gerne hjælpe dig med at udvikle din.

Se nogle af hjemmesiderne, vi har udviklet

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

11 + 14 =