Få kunderne tilbage på din hjemmeside med

Facebook Retargeting

Med Facebook Retargeting får du mulighed for at målrette annoncer på Facebook til mennesker, der allerede har besøgt din hjemmeside.

Værktøjet giver dig mulighed for at forlænge synligheden for potentielle kunder og minde dem om dine services eller produkter på din hjemmeside. Det øger chancen for salg.

Følg besøgende på tværs af enheder

Uanset hvor dine besøgende kommer fra, tillader Facebook Retargeting at følge efter dine besøgende i helt op til 180 dage. Det betyder, at du ikke mister potentielle kunder, da du kan fange dem i lang tid efter på samtlige enheder, de besøgende bruger.

Få data på annoncerne

Ved hjælp af løbende indsamlet data fra værktøjet, kan du nemt og hurtigt få et indblik i, hvordan dine annoncer rammer målgruppen, og om der er brug for optimering. Dataindsamling fra Facebook Retargeting er altafgørende for, at du får købsinteresserede til at vende tilbage til din hjemmeside.

Tilbagevendende annoncer

Med Facebook Retargeting ser de interesserede ikke kun din annonce en enkelt gang. Den vil blive vist flere gange på tværs af enheder og dermed hele tiden minde dem om din eksistens. Det påvirker dem til at gå ind på din hjemmeside. Tilmed betaler du kun for de kunder, der besøger din hjemmeside igen.

Vi sætter annoncerne op for dig

For at få tidligere besøgende konverteret fra at være købsinteresserede til at blive kunder, kræver det, at annoncerne bliver sat korrekt og professionelt op. Annoncen skal skabe nysgerrighed og interesse for de potentielle kunder. Det ved vi, hvordan man gør. Vi er gode til at sætte annoncerne op, så de rammer potentielle kunder effektivt og får dem til at foretage et køb.

Vi er eksperter i Facebook Retargeting

Hvis du gerne vil opnå resultater med Facebook Retargeting, er det fornuftigt at have et professionelt team til at tage hånd om opgaven. Det team er os, da vi er eksperter på området og ved, hvad der virker. Vi har stor erfaring med opsætning af annoncer til retargeting, som løfter trafikken og salget. Det gør vi alt sammen i samarbejde med dig.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

9 + 5 =