Vis dine produkter på google med

Google Shopping

Google Shopping er en fremragende mulighed for at få vist dine produkter til din målgruppe direkte i søgeresultaterne. Hvis du har dine produkter oprettet i Google Shopping, bliver de vist med billede og pris på relevante søgninger, hvilket er en ekstra og god mulighed for at få en højere konvertering. 

Du får større synlighed

Synlighed på Google er altafgørende for at opnå salg ved relevante søgninger. Med Google Shopping bliver dine produkter vist ved relevante søgninger, så du kun betaler når der klikkes på dine annoncer. Du betaler derfor kun for relevante besøg samtidig med, at du opnår større synlighed.

Større chance for salg

Når du benytter dig af Google Shopping, oplever du, at de besøgende, der kommer ind på din hjemmeside via annoncerne, er mere indstillet på at købe. Det er de, fordi de netop har klikket sig ind efter at have set dine billeder, produktinformation og priser.

Der vises kun produkter, du har på lager

Det smarte ved annoncerne fra Google Shopping er, at de bliver udarbejdet efter, hvad du har på din webshop. Det betyder, at der ikke bliver annonceret for produkter, der er udsolgt. De bliver automatisk sat på pause. Det er nem og overskuelig annoncering.

Vi får din konverteringsrate til at stige

Google Shopping er en fremragende måde at opnå synlighed på ved siden af annoncer gennem Google Ads. Vi ved lige præcis, hvordan vi gennem annoncerne får din konverteringsrate til at stige.

Vi er desuden altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vores support og kommunikation er fremragende – så vælger du os, vælger du et bureau, hvor en forhøjet konverteringsrate og god service går hånd i hånd.

Vi hjælper dig med Google Shopping

Her hos Based tør vi godt sige, at vi er dygtige til det, vi laver. For det er vi. Vi tager trygt hånd om dine annoncer i Google Shopping, så de bliver sat korrekt op med tanke på konvertering. Du kan trygt overlade opsætningen af Google Shopping til os.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

2 + 8 =