Få mere kvalitetstrafik  med

Adwords

Google Ads – tidligere kendt som Google AdWords – er en hurtig og effektiv måde at skabe højere og ofte mere konverterende trafik til din virksomhed på.

Med annoncering på verdens største søgemaskine har du mulighed for at ramme den rigtige målgruppe, med det rigtige budskab. Måden det foregår på, er ved at din annonce dukker op på Google, når en bruger søger på et bestemt søgeord.

Annoncer synliggør dine ydelser

Google Ads er en fantastisk måde at tiltrække de kunder, som du gerne vil have. Bliver annoncerne sat korrekt op, sender de det rigtige signal om din virksomhed og dets ydelser. Med andre ord: hvorfor de skal vælge dig frem for konkurrenten.

Nå ud til potentielle kunder

Når du gør brug af Google Ads, bliver du synlig på søgninger relateret til det, du tilbyder og gerne vil sælge. Ved hjælp af de rette søgeord baseret på dine ydelser, lokalområde og andet, får vi dig til at blive synlig på relevante søgninger.

Betal kun pr. klik

Når du går i gang med at bruge Google Ads, fastsætter vi sammen med dig et månedligt budget, som altid kan justeres og forhøjes, hvis du gerne vil nå ud til flere nye mulige kunder. Du betaler kun, når kunderne klikker på din annonce.

Vi tager hånd om dine kampagner

Vi har erfaring inden for Google Ads og administrering af kampagner, og er derfor de bedst egnede til at varetage dine annonceringskampagner.

Google Ads og PPC kræver en strategisk tilgang og en sans for detaljer, målsætninger og målbare KPI’er. Det er alt sammen noget, vi kan hjælpe dig med.

 

  • Løbende kampagneoptimering
  • Du bestemmer det månedlige budget
  • Løbende kommunikation og support

Vi er erfarne og kompetente

Hos Based er vi eksperter i Google Ads. Vi har en stor passion for annoncering og for at levere gode resultater til vores kunder.

Hele processen skal være tryg for dig, og derfor guider vi dig gennem det hele og sikrer, at din kampagne bliver lanceret professionelt og effektivt.

Vi kontakter dig løbende med regelmæssige rapporter, så du er sikker på, at du får det bedste afkast.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

6 + 9 =