Få vist dine produkter og services på ny med

Google Remarketing

Google Remarketing er et effektivt metode til at opnå salg eller leads fra tidligere besøgende på din hjemmeside.

Google Remarketing gør det nemlig muligt at få vist dine produkter og services til brugere, der allerede har udvist interesse for køb. Det øger chancen for konverteringer markant.

Vi laver effektive remarketinglister

Med Google Remarketing kan dem, der besøger din hjemmeside, opsamles på remarketinglister. Det kan være besøgende, der har tilføjet noget til kurven uden at gennemføre købet eller brugere, der har været på en specifik underside uden at tage kontakt. Det er smart, da chancen for at brugeren foretager en ønsket handling forøges.

Få vist annoncer på større medier

Googles netværk har adgang til mange online medier med mange besøgende. Disse medier kan dine annoncer blive vist på, hvilket er med til at forøge sandsynligheden for salg og leads yderligere. Blandt medierne, der tillader at vise annoncerne fra Google Remarketing, er tv2.dk, bt.dk og børsen.dk.

Vi kan frasorter bestemte målgrupper

Ligesom vi kan opsamle og målrette din annoncering mod specifikke målgrupper, kan vi også frasortere bestemte målgrupper. Hvis en kunde har foretaget et køb inden for de sidste par dage, kan vi oprette en remarketingliste, som ekskluderer denne type brugere. Dermed bruges der ikke unødvendige annonceringskroner på en eksisterende kunde.

Vi hjælper med at forøge dine konverteringer

Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen: Google Remarketing er et fantastisk værktøj til at nå ud til købelystne brugere, der allerede har vist interesse for din hjemmeside.

Vi opsætter annoncerne på mest effektive vis, så vi får interessen konverteret til et køb. Du kan trygt overlade det til os, da vi har stort kendskab til værktøjet. Vi står altid til rådighed ved spørgsmål – det er vigtigt for, at du føler dig tryg.

Vi er eksperter i Google Remarketing

For at opnå de bedste resultater er det bedst at have et professionelt team til at tage hånd om opgaven. Vi er ret sikre på, at vi er det rette team til at samarbejde med dig.

Vi ved derfor, hvordan vi på mest effektive vis får sat dine annoncer op, så du får forøget dine konverteringer og får flere leads.

Læs også om

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

1 + 10 =