Om BASED

Based er et online marketingsbureau, der hjælper virksomheder med at få flere kunder, mere salg og en højere omsætning gennem online markedsføring og et konverteringsoptimeret webdesign bare for at nævne få af de mange initiativer, som vi bruger til at styrke din virksomheds online tilstedeværelse med.

Din næste samarbejdspartner

Langsigtede og professionelle løsninger er, hvad vi ved virker og som giver din virksomhed det største økonomiske afkast på sigt. Vi håber at blive din stærke samarbejdspartner, som kan hjælpe dig til de bedste resultater.

Hvad hjælper vi dig med?

Vi ønsker at give lokale virksomheder et højere niveau i deres online markedsføring, så de får en forretning, der fremstår mere synlig på markedet. Vi vil gerne være en af de bedste inden for vores felt, hvilket vi ønsker skal ske gennem online markedsføring, der er gennemsigtigt og profitabelt for de virksomheder, der gerne vil positionere sig bedre i den digitale verden.

Hvorfor os?

Based er din professionelle samarbejdspartner, fordi vi er dygtige til at finde løsningen til en bedre og øget synlighed. Det gør vi med online markedsføring, der er til at forstå, og som du får en indsigt i.

Verden og dagligdagen bliver mere og mere digital. Væk er avisannoncer og ind er online markedsføring i stedet kommet. Men for at det skal blive en succes, kræver det gennemskuelige løsninger og gode resultater. Det er her, vi kommer ind i billedet, da vi kan varetage din online markedsføring, mens du gør det, du er god til; driver din virksomhed.

Hvad er det, vi gør?

Det er meget simpelt. Vi fremmer vores kunders tilstedeværelse og synlighed på internettet. Det gør vi ved at skabe en relation mellem din forretning og forbrugeren – for det er kommunikationen mellem jer, der skaber resultater og konverterer en besøgende til en kunde.

Hvordan gør vi det?

Vi forbedrer din synlighed og tilstedeværelse online og bygger bro mellem dig og forbrugerne gennem webdesign, hjemmesideudvikling, annoncering på Google og Facebook samt ved brug af SEO.
Vi sammensætter altid en løsning ud fra dine behov og det, du gerne vil opnå med vores professionelle hjælp. For når du har succes, har vi det også.

Hvem hjælper vi?

Hos Based hjælper vi alle lokale virksomheder, der godt ved, at internettet og online markedsføring er vejen til succes, men som ikke selv ved, hvordan det skal gøres for at nå dertil.

Vi hjælper derfor dig og andre lokale virksomheder med trygt at tilpasse sig den digitale verden gennem gennemsigtige og profitable løsninger.

Digitalt bureau siden 2015

Vision

At blive virksomheders foretrukne partner når det omhandler online markedsføring

Værdier

Resultatorienteret, gennemsigtighed og troværdighed for vores arbejde

Mission

Vi forbedrer virksomheders online markedsføring og synlighed