Få et unikt og professionelt

Logo

Et logodesign skal appellere til din målgruppe og skabe tillid til dit brand. Derfor skal designet af logoet ikke overlades til tilfældighederne. Det skal gøres professionelt og i samarbejde med dig, så du får designet et logo ud fra dine værdier.

Få skabt en visuel identitet

Logoet er en stor del af virksomhedens visuelle identitet. Det er logoet, din målgruppe genkender dig på, ligesom det er dit varemærke, som du bruger på dit website, Facebookside, visitkort og meget mere. Et logo har derfor stor betydning for din virksomheds brand. Det kan derfor godt betale sig at få udviklet et professionelt logo, som afspejler dine værdier og det budskab, du gerne vil have ud.

Alt er designet fra bunden og med udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Et logo skaber genkendelighed

Når vi designer dit logo, gør vi det altid med udgangspunkt i, at det skal være fængende, så det skaber genkendelighed. Med et skarpt og nøje designet logo vil det være det, din målgruppe husker dig for.

Men igen er intet tilfældigt. For vi skaber et fængende logo, som er i tråd med de farver, du i forvejen benytter i din visuelle identitet, så din kommunikation og samlede identitet er helt skarp.

Få et opdateret logo

Vi hjælper dig også med at opdatere dit logo, hvis du har behov for at få et moderne redesign. Logoet bliver ikke lavet helt om, da målgruppen stadig skal kunne associere det med din virksomhed. I stedet går vi ind og opfrisker det med et grafisk design, der beholder det udgangspunkt, som netop karakteriserer din virksomhed, men som gør logoet spændende.

Hvis du kun har logoet i billedformat, hjælper vi dig også med at optegne det, så du kan benytte det på tøj og skilte med mere.

Vi er dygtige grafikere

Based består af et team af dygtige grafikere, der har stor erfaring med design af logoer. Sammen med dig designer vi et logo ud fra dine værdier. Vi overleverer det først til dig, når du er tilfreds, så det bliver fuldstændigt, som du gerne vil have det.

Logoet får du i alle nødvendige filformater, så du kan bruge det på alt lige fra website og visitkort til tøj og skilte.

Nogle af logoerne vi har udviklet igennem tiden

Skal vi tage en snak ?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig ? Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov og mål.

11 + 7 =